Vår kjære leder – Takk for alt!

Vår styreleder Alvin Eilertsen Viborg som har vært vår styreleder fra FRK ble grunnlagt i 2006 og helt til i dag, er dessverre gått bort. Det var med vantro og sjokk vi mottok beskjeden om at han var sovnet inn den 3 juni i år…

Vår kjære styreleder Alvin Eilertsen Viborg døde 03 juni 2014.
Vår kjære styreleder Alvin Eilertsen Viborg døde 03 juni 2014.

Alvin døde den 3 juni 2014, og ble bisatt fra Avaldsnes kirke på Karmøy den 13. juni 2014. Det er med vemodighet vi driver foreningen videre uten hans ildsjel, men vi vet også hvor mye Alvin brant for dette arbeidet, så vi skal kjempe det vi kan for å drifte og utvikle foreningen videre.

Minneside
Vi kommer til å lage en egen minneside til minne om han her på siden. Her kommer vi til å ta med en del av det arbeidet han har utrettet både for vår forening, men også for folket generelt gjennom sine siste 18 år hvor han kjempet for folket vårt til siste slutt.

Ildsjelen Irene
Vi kommer også til å flytte over minnesiden til minne om Irene, som Alvin laget på den gamle hjemmesiden vår, da også hun har utrettet mye for vår forening.

Kondolanser
Dersom du ønsker å legge igjen din kondolanse til minne om Alvin eller Irene ber vi dere vente til minnesidene er oppe, slik at dere kan legge disse direkte inn der.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.