Nytt møte med teatergruppen Fantefølge

Hei alle sammen
I morgen 7 september 2015 klokken 15.00 skal vi ha nytt møte med teatergruppen Fantefølge. Denne gangen skal vi også få med oss Jone Pedersen, så nå håper vi på en snarlig løsning på dette. Men oppfordrer medlemmer til og komme med meninger og forslag til nytt navn for denne teatergruppen, så ikke vær redde for og si deres mening:-)
Så vil jeg takke for det store oppmøte vi hadde sist søndag, det setter styret stor pris på. Det viser at sammen er vi sterke, og at vi kan få til det vi vil få til:-) Så prøver vi og få til en samling ute, en gang midt i september. Med grill og div ting, kommer tilbake ganske snart med mer informasjon.
Vennlig hilsen
Herman Sr Elikvist Bærheim
Kasserer:-)

2 kommentarer


 1. Siden mitt navn blir nevnt på deres nettside vil jeg presisere at jeg representerer Romanifolkets Forening, ikke FRK. Ja, vi er enige om at navnevalget på teatergruppen er feil og uakseptabel, og kan utad være enige i denne saken, men vil presisere at jeg representer vår forening ved navn Romanifolkets Forening.

  Årsaken til at jeg nå velger å skrive dette i en kommentar på deres nettside, er fordi jeg ikke har fått noe tilbakemelding på e-post med samme innhold som ble sendt dere, med anmodning om å legge til vår forenings navn i innlegget deres.

  Til notat kan det også opplyses om at vår forening dessverre ble forhindret fra å delta på dette møtet som nevnes i innlegget, og har heller ikke mottatt noe form for referat fra møtet. Vår forening er av klar oppfatning, vi aksepterer ikke navnevalget til teatergruppen.

  Mvh
  Jone Pedersen
  Styreleder, Romanifolkets Forening

  Svar

  1. Hei Jone

   Jeg belager at deres forening ikke ble nevnt i dette innlegget, det skulle absolutt vært med i dette innlegget. Men jeg savner litt tilbakemeldinger fra deg, når det gjelder denne saken. Vi i FRK har nå besluttet at vi ønsker og samarbeidet med denne gruppen, slik at vi kan fremme folket vårt på en god måte. De ønsker også og sette opp et teaterstykke om livet til folket vårt, samt spille og synge våre sanger. Dette må jo være en god måte og vise at folket vårt var et stolt folk som hadde lange og gode tradisjoner innen sang og musikk, og ikke minst våres håndverk. Så nå er det opp til deres forening om dere ønsker og være med på denne karusellen:-)
   Vennlig hilsen
   Herman Sr Elikvist Bærheim
   Kasserer FRK

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *