Minne konsert for Alvin E. Viborg

Hei alle sammen

Jeg hadde en meget lang og hyggelig samtale med Bussi på søndag:-) Så Bussi foreslo at vi måtte ha en konsert og noen minneord for Alvin, dette syntes jeg var en flott ide.-) Jeg vet ikke enda hva tid eller sted, men dette kommer jeg tilbake på. Men i den anledning så ønsker jeg noen forslag til tid og sted, jeg selv vil tro at på sensommeren kan være en fin tid. Men dette må passe tids skjemaet til Bussi og, han er jo en travel mann:-) Så tenke jeg at noen som kjente Alvin godt, kunne si noen ord om Alvin og det han jobbet så hardt for. Jeg personlig kjente Alvin, men jeg var ikke den som kjente han best. Hvis dere har noen og foreslå, så gi meg eller noen andre i styret beskjed så kan vi kontakte disse:-) Så når minnestunden er over, så fyrer vi opp grillen og koser oss. Det hadde vært ønskelig med tilbakemeldinger om hvem som ønsker og delta, så vi kan få en liten oversikt på det. Dere kan skrive mail, eller dere kan ta dette på medlemsmøte på Søndag 14-06 2015:-)
Vennlig hilsen
Herman Sr Elikvist Bærheim
Tlf 93037776
Kasserer FRK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *