Hei igjen, alle sammen:-)

Nå er det lenge siden sist det er skrevet noe på denne side, så vi tenker det er på høy tid at noe skjer:-). Som det fleste vet så er det kommet et nytt styre, med nytt pågangs mot. Så det vil komme en del ting av forskjellige slag. Blant annet så vil vi prøve og få til et lokale, hvor vi kan ha sammenkomster og hvor det også vil være anledning å lage forskjellige ting. Da tenker jeg på de tingene som våre forfedre laget. Så vil vi også prøve og få til og hjelpe de som ønsker og finne mer ut av sin slekt:-) Vi ønsker også at dere kommer med forslag til ting vi kan ta fatt på, så ikke nøl med og ta kontakt:-) Så vil jeg minne våre medlemmer på at det blir medlemsmøte på Ålgård bo- og aktivitetssenter 14 juni 2015 klokken 16.00. Vi ser fram til og møte dere igjen:-)
Vennlig hilsen
Styret FRK:-)

1 kommentar


 1. Hei styret 😀

  Så kjekt å lese her på siden at det vises initiativ til å hjelpe andre som gjerne ønsker å vite mer om slekten sin som kanskje ikke helt vet selv hvor vi skal starte. Setter stor pris på å lese at det er mulighet for å få hjelp av dere 🙂

  Ikke minst er det veldig kjekt å se at styret er interessert i at vi skal finne på flere sammenkomster sammen slik at vi som er nye medlemmer, samt de som har vært medlemmer siden starten eller kommet inn underveis kan bli bedre kjent med hverandre 🙂
  Synes det er spennende å være medlem her så vi kan dele historier og komme med forslag til dere i styret for hva vi kan gjøre sammen. Kjekt å se dere bryr dere om hverandre!

  Synes forslaget du skriver her på siden om å ha et lokale hvor vi kan lage ting som våre forfedre gjorde og en plass vi kan kalle vårt eget for å dele vår historie med andre er et kjempe forslag! Håper dere får til dette, tror det kunne blitt veldig fremgangsrikt.

  Gleder meg til å møtes!

  Varme klemmer fra meg og min bedre halvdel

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *